2010. május 3., hétfő

babyboom

Hát igen sok minden történt mióta utoljára jelentkeztem, de kétségkívül a legfontosabb, hogy újra bővül a család. Ráadásul úgy tűnik, hogy a fiúk mellé egy kishölgy érkezik hozzánk augusztusban. Igazság szerint az első hónapokban nagyon nyomott voltam nem volt kedvem semmit csinálni. Utána csak olvasgatni volt kedvem, de szerencsére mostanában kezd visszatérni belém az alkotókedv. Főleg mióta tudom, hogy kislány lesz az új jövevény.
Mostanában (na jó, úgy másfél-két hónapja) egy clapotis-sal küzdök, csakhát annyira unalmas, hogy néha egy hétig csak egy-két sort kötök.
A múlt héten táppénzem voltam (veszélyes terep, kezdek ráérezni az ízére) és új dilivel kezdtem kacérkodni, a horgolással. Télen már próbálkoztam a nagyi-négyzettel, de a héten már virágokat horgoltam, sőt egy szivárványos táskát is elkezdtem. Be kell, hogy valljam, a neten található leírásokkal, videókkal egészen jól boldogulok. Persze semmi bonyolultat nem vállalok, meg ráadásul magyarul még csak nem is tudom, hogy milyen pálcákat horgolok, vagy egyáltalán mit csinálok.
A horgolási láznak viszont egyenes következménye volt a pamutfonal készleteimnek bővítése. És őszintén szólva csak azért nem lőttem jobban túl a célon, mert a boltban eléggé korlátozott volt a színválaszték. Ó, hogy miért nem valami olyat csinálok amihez van otthon alapanyag. Mondjuk megköthetnék kb. 10 pár zoknit, mert arra van otthon fonal, vagy kihímezhetnék 10-15 képet, amihez már megvan minden fonal, anyag, vagy készlet.

6 megjegyzés:

Gabella írta...

Akkor elsősorban: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!

Macus írta...

Én is gratulálok! Fiúk után lány? Szuper! Nálunk a két nagyfiú mellé jött a kis hölgy, és valami fantasztikus. Már nagylány, 3 éves, most épp babakocsiban tologatja a babáját, és mesél...
A várakozás idején kössél, horgoljál, aztán mutassad nekünk is.

Anice kötős blogja írta...

Gratulálok, sok jó kedvet kívánok mert az hatással van a babára!

Névtelen írta...

Ó, hát gratulálok!
Úgy a legszebb, ha van fia(i)d
is és lányod is.

És a lányokat lehet ám öltöztetni, el is várják! :o)

nöné írta...

Szívből gratulálok! Kellemes babavárást, sok-sok alkotást kívánok!

swarbli írta...

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat! Remélem lassan már tényleg valami képes beszámolóért is érdemes lesz hozzám benézni.