2011. május 16., hétfő

Vissza a bökéshez

Szóval 2 hete még biztos nem gondoltam volna, hogy a közeljövőben hímzőtűt ragadok, de aztán nem egészen 2 hete szerdán egyszer csak bekattant valami, ami nem volt más, mint hogy annyira, de annyira vágyom egy rózsaszín hortenziára, hogy nem élhetek tovább nélküle. Erre rögtön beugrott az egykori dfea magazin egyik száma, amelyet iziben elő is kotortam. Anyaggal viszonylag jól el vagyok eresztve egykori harácsolásom eredményeképp, így már csak a hiányzó hímzőket kellett megszereznem. Hál' Istennek, az utóbbi időben már nálunk is lehet dmc-t kapni így csak másnapig kellett várnom, míg eljutottam a helyi rövidáru boltba. Nagyon elővigyázatosan nem vettem meg minden színt, mert mi van ha menet közben beleunok, de eddig úgy néz ki kitart a lelkesedésem. Ha kitartok a hétvégéig -úgy tervezem addigra elkészül a kép legszívatósabb része a hortenzia feje - akkor talán első lelkesedésből be is lesz fejezve.

És hogy miért vagyok ilyen bizalmatlan magammal? Azt hiszem a 2. kép láttán érthető lesz. Talán még ezen a gyatra képen is látszik, hogy a sokaságból 2 kép gyakorlatilag majdnem készen van 1-2 óra munka ha van vele, a lan orchidea mégis 4 éve pihen. Na hátha kedvet kapok valamelyik befejezéséhez.








4 megjegyzés:

Mariska írta...

Gyönyörű lesz a hortenziád!
Nekem a jázmin lesz a következő... :)ha a bogáncs kész lesz!
BAZ megyében merre felé vagy?

agnesordog írta...

Milyen érdekes, a montázs képeden a tulipán szintén 4 éve állhat kb hasonló állapotban nálam is.
Nagyon szép a hortenzia !!!!
Mutassuk minden héten , ki melyikkel, hol tart, de akár SAL-t is indíthatunk, beszállok.
Nekem 4 DFEA virág volt betervezve, menetben változott ahortenziára a magnólia, és a negyedik az orchidea lesz.
Persze, ha marad a kitartásom !

swarbli írta...

Köszi!
Mariska Encsen lakom.
Én is gondoltam, hogy minimum minden héten mutatok, bár ha jól haladnék, akkor az elején lehet még gyakrabban, amíg ezen a vacakabb részen túl vagyok.
Az orchidea nálam is be van tevezve, meg a fukszia, meg a magnólia és a muskátli is. A jázmint meg nem is ismerem.

agnesordog írta...

http://flowersfromdfea.blogspot.com/
Megfogadtam az 5leted, és ime blog a SAL-hoz.
Gyere csatlakozz Te is !
Agi