2011. február 23., szerda

Luca, a Shalom kardigán és a többiek

Azt hiszem jobb ha már nem mentegetőzöm. Ez van. Félévente egy bejegyzés (na jó most kicsit nagyvonalú voltam). De ilyenkor legalább van mit mutatnom.


Először is Luca Sára a lassan 7 hónapos tündérlány.




Készen:
Sk festett Rikker gyapjúból kiscipő



Illetve egy Shalom cardigan (módosított változat), ami tulajdonképpen még nincs is készen, ugyanis hiányzik róla még a 3 gomb. Épp most nézegetem az Ercsunál kapható festett fa gombokat, hogy színvilágában melyik is lenne igazán megfelelő.

Fonal schachenmayr sportic. Ebben a nem túl szerencsés színben vettem tavaly ilyenkor leárazva a passzió meridánál. Gondoltam arra elég jó lesz, hogy a doboz mélyén várjon a sorára és láss csodát mégis elkészült. Igazából nagyon szívesen megkötném még egyszer a Barkáék Mosó masájából hosszú ujjal és végig gombosan. És talán nem ennyire hosszúra. Mert ezt most majdnem addig kötöttem, amíg a fonal tartott. A színe nem ennyire rossz, de azért elég gáz orgonalila. Amúgy a mérleg szerint 30 dkg, vagyis 6 gombóc.

Félkészen:

Ő itt egy pár Jaywalker zokni .....lesz majd egyszer. De jó lenne hamar, mert az ember már nagyon mérges, hogy neki még mindig nem kötöttem zoknit. Így viszont, hogy ez parkol a 2,5-ös tűimen a legnagyobb jószándék ellenére sem tudok az ő zoknijához hozzákezdeni.





Ő pedig itt természetesen babatakarónak indult, de most már annak is örülhet, ha párnahuzatként végzi.




És most újra megfogadom, hogy amíg az itthoni készleteken nem apasztok (az elkezdett projekteken túl ) még mondjuk legalább egy fél kilónyit, addig nem veszek semmit. Főleg, hogy most már csak gyedet kapok. Én szegény!

3 megjegyzés:

nöné írta...

Ó jaj, hogy eddig nem vettem észre a friss bejegyzésedet:o(
Kicsi gyerkőc tündéri! Amiket még Rajta kívül mutatsz, mind mind szépek! Nálam is fut egy - talán párnaként - horgolt projekt:o)
A zokni szármintája nagyon ötletes. Ugye nem hagytam ki semmit?
Szóval bökögessél, és néha mutogass továbbra is, előbb- utóbb én eljutok Hozzád:o)

Namata írta...

Csodaszép mindened !Nagyon szép a színe az sk.festettednek .Gratulálok , hogy 3 gyerkőc mellett ennyi szépet alkotsz .Ezt a pár jó szót hoztam Neked !:)http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

swarbli írta...

Köszönöm szépen lányok! Nagyon aranyosak vagytok!