2008. június 12., csütörtök

Hát először is a Ralina féle táska hímzésébe még mindig nem kezdtem bele, ugyanis még nem sikerült megszereznem a megfelelő anyagot (nemhogy bélésanyag, táskafül meg ilyenek). A boltban ahol végülis a képen látható DMC vásznat megvettem volt színben jobban tetsző 28 count-os zweigart (szerintem Brittney Lugana), de nekem valahogy a dmc sokkal strapabíróbbnak tűnt. Igaz már akkor sejtettem, hogy a 25 count-os vászon nem a legjobb választás, de azért megvettem. Természetesen nem fed rajta rendesen a 2 szál (legalábbis nem úgy, ahogy én szeretem), így már félre is dobtam (már azt is kitaláltam, hogy egyszer majd párna lesz belőle), és várom a lehetőséget, hogy 2 gyerkőc mellől belátható időn belül bejussak Miskolcra megvenni a másik vásznat. Az egyébként mushroom színű, így valószínűleg a világosabb színt le fogom cserélni ecrüre.Addig meg elkezdtem ezt a dmc tulipánt, de valahogy nem tetszik annyira, mint azon a rossz felbontású képen, amin először láttam.


5 megjegyzés:

enigma írta...

nincs azzal a tulipánnal semmi baj....irigylem a jó kis hímzőkeretedet:)

swarbli írta...

Jaj azt én is nagyon szeretem! Igaz Zsuzsánál már nem volt csak ez a kissebb fajta, de tervezek beszerezni hozzá nagyobb testvérkét is, hogy lehessen őket variálni.

helen írta...

Szia!
Ismeretlenül is: szeretnélek bátorítani a tulipán folytatására! Készen, összképként nagyon jó lesz, meglátod! Én már kihímeztem, nagyon szeretem...
http://bp1.blogger.com/_Rjc_ze19Mko/Rb9_bHDo7iI/AAAAAAAAACQ/lOT1shi-Fjk/s1600/dmc_tulip.jpg
Ok, kicsit torz, mert nem volt teljesen egyenletes az aida, amire hímeztem...

swarbli írta...

Ez tényleg nagyon szép! Naná, hogy befejezem. Majd egyszer...

bucilla írta...

Én is bátorítanálak! Én is kivarrtam már, csak épp megfelelő keretet nem találok emberi áron hozzá:( De csodás a minta!